Rumored Buzz on iş ayakkabısı fiyatları

Wiki Article

Batma direncine karşı korumayla donatılmış bir ayakkabı daha önce S1 ise P işaretini alıyordu, S2 ise S3 oluyordu .  Ancak bu işaret, ara taban korumasının hangi malzemeden oluştuğunu söylemiyordu.

Bu yorumları dikkate alarak çelik burunlu iş ayakkabısı tavsiye yazılarında dikkat çekilen alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Unisex kullanıma uygun çelik burunlu iş ayakkabısı da measurement sunulduğu için kadınların ve erkeklerin giyebileceği işçi ekipmanları arasından seçim yapabilmeniz mümkün hale gelir.

1100 N batmaya dayanıklı Kevlar ara taban, delici cisimlere karşı tam koruma sağlar. Bu metal içermeyen taban, dayanıklılığını Kevlar teknolojisinden alır ve hem güvenlik hem de hafifliği bir arada sunar.

Avrupa Birliği tarafından belirlenen 89/686/EEC numaralı Kişisel Koruyucu Ekipmanlar kriterleri doğrultusunda üretilen Demir 1402 Çelik Burunlu İş Ayakkabısı, ağır çalışma koşullarında ayaklarınızın zarar görmesini engeller. Çift yoğunluklu poliüretan malzeme ile üretilen dış tabanı kaygan zeminlerde maksimum tutuş sergiler.

Her alanda ve her koşulda sağlığınızı korumanın en etkili yollarından biri olan toptan toz maskeleri, çeşitli modelleri ve yüksek performansları ile her ihtiyaca cevap verir.

Ayakkabılarda metal tamamen izole edilmediği takdirde kullanılmamalıdır. Statik elektrik oluşan yerlerde güvenlik ayakkabısı elektriği iletebilecek tipli kauçuk tabanlı olmalıdır.

İş güvenliği ayakkabısı kışlık ve yazlık olarak kullanılabilecek alternatifler mevcuttur.

İş ayakkabısı mekap ise, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayan özel bir tür iş ayakkabısıdır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Zorlu çalışma koşullarında ayaklarınızın hem rahat etmesini hem de güvende kalmasını mı istiyorsunuz? Mekap İş Ayakkabıları tam dimension göre!

Yazın çalıştığınız ortamlarda kışlık bir ayakkabı seçimi yaparak gerekli verimi alamayabiliriz. Bu gibi ayrıntılar uygun iş ayakkabı seçiminde rol oynayan etkin faktörlerdendir. Unutmayın ayaklarınız son derece önemli…

Şok emici topuk tasarımı aynı zamanda enerji verici çelik burunlu iş ayakkabısı özellik de iş ayakkabısı adana taşır. Çift yoğunluklu poliüretan tabanı ise kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan yarma ayakkabı iş ilanları sahibinden deri ile üretilen ayakkabı, gün boyu ayaklarınızın kuru kalmasına propertyım eder. Yağ ve petrol gibi materyallere karşı dayanıklı ayakkabıyı uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

SRC işareti ise ayakkabının kaymaya karşı yüksek direnç gösterdiğini ve zorlu iş ortamlarında dahi güvenle kullanılabileceğini belirtir.

Report this wiki page